Sätt ut möbler med marint tema vid poolen

En pool blir sällan komplett utan en sällskapsyta i närheten. Här är det en fördel om du sätter ut sköna möbler där folk kan slå sig ner efter ett bad. Om du vill ha ett par klassiska möbler som är svåra att tröttna på, är det marina temat att föredra. Här är det vitt eller ljust trä som gäller. Några möbler som passar bra vid poolen är solstolar eller korgmöbler. Du får inte heller glömma att klä dem i passande dynor.

Färgskala i mörkblått och vitt

Färgskala i mörkblått och vitt - Sätt ut möbler med marint tema vid poolen

Färgskalan är ganska enkel när det kommer till det marina temat. Mörkblått och vitt är de två klassiska färgerna. Du kan även köra på randigt, vilket är väldigt populärt. Det är viktigt att de dynor du väljer tål vatten eftersom du ska ligga i anslutning till en pool. Det är ofta värt att betala lite extra och få ett par dynor av hög kvalitet. Släng också dit några kuddar för extra mysfaktor. För att du inte ska behöva bära dynorna fram och tillbaka är det också värt att ha en låda i närheten. Där kan du bara lägga ner dem när dagen är slut.

En sittgrupp för måltider

En sittgrupp för måltider - Sätt ut möbler med marint tema vid poolen

Om du även vill kunna sitta och äta nära en pool behöver du en sittgrupp med tillhörande bord. Glasbord är ett bra val i dessa lägen. Det är enkelt att torka av och du ser inte smuts så tydligt. För att kunna inreda ytan på bästa sätt måste du först veta vad den ska användas till. Ska det bara vara en plats för socialisering eller också middagar? Sedan är det bara att börja inreda.