Pooler med ett marint tema

Pooler med ett marint tema - Pooler med ett marint tema

Det blir allt populärare att bygga en pool i sin trädgård därhemma. Några varma somrar och coronapandemin har gjort att människor stannar hemma mer. Då har du också chansen att göra en unik pool som sticker ut i mängden. Du kan till exempel satsa på en pool som har ett marint tema hela vägen. Något som är väldigt snyggt är att ha någon form av mönster nere på botten av poolen. Det kan till exempel vara en livboj, en fisk eller något annat som är kopplat till havet. Det kostar förstås lite extra men det är en detalj som du kan vara ensam om.

Inred allt runt omkring

När du ska inreda är det inte bara själva poolen det handlar om utan också hela området runt omkring. Normalt har du poolen nära en altan eller ett pooldäck. Här har du verkligen chansen att ta ut svängarna och skapa en riktigt mysig atmosfär. Om det är första gången du bygger en pool kan det vara bra att låta sig inspireras. Det är ändå ett ganska stort bygge som ska kännas helt rätt. Besök flera återförsäljare och titta på flera bilder innan du bestämmer dig. Sociala medier är en riktigt bra inspirationskälla om du vill se hur andra har gjort.

Tänk klassiskt och tidlöst

Tänk klassiskt och tidlöst - Pooler med ett marint tema

Ofta lönar det sig att tänka klassiskt och tidlöst istället för trendigt, i alla fall om du ska ha poolen en längre tid. Då är det mindre risk att du tröttnar efter ett tag. Det är en fördel med det marina temat, det är något som aldrig går ur tiden.