Smycka poolen med härliga detaljer i marint tema

Det är detaljerna som gör din pool personlig och något alldeles extra. Du kan med enkla medel pynta din pool och få en helt annan känsla. Ett tips är att köra på ett klassiskt marint tema med detaljer som för tankarna till havet. Du kan till exempel pynta altanen med färger som blått och vitt. Medelhavet är en bra inspirationskälla som du kan utgå från. Du kan även sätta upp detaljer som en livboj eller båtar i anslutning till poolen. Om du är osäker på vart du ska börja kan du alltid leta efter inspiration på nätet.

Vad är egentligen marint tema?

Vad är egentligen marint tema  - Smycka poolen med härliga detaljer i marint tema

Marint handlar om allt som har med havet att göra. Det är ett klassiskt tema som återkommer varje sommar i olika sammanhang. Vad passar egentligen bättre vid ett pool? Om du tänker på tyger är randigt ett säkert kort. Du kan till exempel välja handdukar i blårandigt eller svartrandigt. Satsa gärna på hållbara handdukar gjorda i ett ekologiskt material. Detsamma om du ska ha filtar och andra textiler.

Gör en sällskapsyta runt poolen

Gör en sällskapsyta runt poolen - Smycka poolen med härliga detaljer i marint tema

Om du har plats kan du göra en härlig sällskapsyta i anslutning till poolen. Här kan du köra all-in med det marina temat. Det blir en naturlig samlingsplats när du bjuder in vänner och bekanta under varma sommardagar. Du kan till exempel ställa ut en soffa eller några sköna stolar. Matcha med marina kuddar så alla sitter bekvämt. Du kan också ställa ut ett snyggt bord där man kan ta en drink eller kanske äta en bit mat. Med en sällskapsyta kommer poolen garanterat användas stora delar av året.